test post kind

Na een stressvolle periode van 5 jaar op zijn ‘oude’ basisschool, waar hij geestelijk en lichamelijk veel gepest werd, ontstonden in december 2011 veel lichamelijk klachten bij Dion (11): zijn bloeddruk was erg laag, hij was continue duizelig, had een onregelmatige hartslag, sliep slecht en kon zich op zijn nieuwe school moeilijk concentreren. Ook was hij slecht gehumeurd en had nergens zin in, hij kon zich tot niets zetten. Het concentreren was overigens altijd al moeilijk omdat Dion in 2008 gediagnosticeerd was als kind met een Non-verbale Leerstoornis (NLD).

Via huisarts en kinderarts werden heel veel lichamelijke onderzoeken gedaan en werd gesuggereerd dat het aan ‘de snelle groei’ lag dat hij deze klachten had . Als moeder geloofde ik hier niets van en weet het aan post traumatisch stress syndroom of gewoon langdurig geestelijk onder druk staan.

Tijdens een studiedag in januari 2012 ontmoette ik Karen van SanaNova in Wolvega en maakte een afspraak met haar voor een NES-scan. Uit de scan kwamen werkelijk alle klachten van Dion naar voren. Dion kreeg 3 Infoceuticals mee en had de eerste week behoorlijk wat ontgiftings-verschijnselen. Hij kon ook enkele dagen slecht slapen.

Na ruim 2 weken zagen we hem opknappen en werd hij wat meer zichzelf. Na 5 weken hebben we opnieuw gescand we zagen ook in de scan al verbeteringen. De Infoceuticals werden aangepast en nu, totaal 8 weken later, hebben we een levenslustig en goed geconcentreerd kind dat weer veel met andere kinderen speelt en overal zin in heeft. Ook anderen valt het op hoe hij in korte tijd in positieve zin veranderd is.

We gaan nog door met NES therapie totdat we bij ons einddoel zijn maar zijn al zo gelukkig met wat we in korte tijd met NES hebben bereikt.

Jeanet Heinen