test post

Van jongs af aan is mijn energiehuishouding niet in orde geweest. Ik was vaak moe en voelde me lichamelijk niet goed. Dit is verergerd in 1978 nadat ik op een fabriek met landbouwbestrijdingsmiddelen heb gewerkt, waarschijnlijk heb ik daar teveel gifstoffen binnen gekregen. Ik werd onrustig en snel opgelaten en benauwd in contact met anderen, daardoor raakte ik vervreemd van vrienden en familie. Verder heb ik jaren last gehad van ziekelijke jaloezie, argwaan en wantrouwen. Ook woede uitbarstingen kwamen voor.

Dit is allemaal grotendeels verdwenen, mede dankzij de diverse ontgiftings-infoceuticals. Ik voel me lichamelijk beter en ook in mijn hoofd begint het op te klaren. Ik ben minder vergeetachtig geworden en ik kan me beter concentreren. Door de (vermoedelijke) vergiftiging was ook mijn signaalverwerking defect en was ik net een auto zonder remmen, wat geresulteerd heeft in overmatig drankgebruik. In de tachtiger jaren ben ik gebeten door een teek (grote rode vlek op rechterbeen), die toen niet behandeld is. Dit zou ook een deel van mijn vermoeidheid kunnen verklaren.

Door NES-therapie (in combinatie met resonantietherapie) is de vermoeidheid langzaam aan het afnemen. Ik ben ook minder vaak benauwd en kortademig. De emotionele verstoringen waar ik jaren last van heb gehad, beginnen ook te verdwijnen. Ik heb veel minder vaak paniekaanvallen, ik ben innerlijk rustiger en beheerster geworden en kan nu ook weer normaal met anderen praten. Kortom ik voel me steeds gezonder en sterker worden.

E. de Boer

Ja ik wil graag meer informatie of een afspraak maken

  • T 0561 - 61 60 96
    W www.sananova.nl
    • KvK-nummer: 01140890
    • AGB praktijkcode: 90-51036
    • AGB Zorgverl.code.: 90-042249