NES Health Therapie: vinden van de oorzaak - werken aan de oplossing

Gezondheids-scan

Het NES Health systeem wordt wereldwijd gebruikt door honderden artsen en therapeuten. Het is een geavanceerd systeem waarmee we een complete scan kunnen maken van jouw gezondheid op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Hoe werkt dat dan?

Jouw lichaamsveld (Human Body Field, HBF) wordt gemeten door je hand op een scanner te leggen die verbonden is met het NES-systeem. In korte tijd worden een groot aantal tests afgenomen waarvan de resultaten in duidelijke rapportageschermen worden weergegeven. Deze rapportages geven informatie over onder andere:

 • je spijsvertering, zenuwstelsel, bloedcirculatie, hormoonstelsel, immuunsysteem
 • de conditie van je organen (hart, longen, maag, darmen, nieren, lever, alvleesklier)
 • de conditie van je spieren, gewrichten, botten en huid
 • de opname van vitaminen en mineralen
 • je gevoeligheid voor schimmels, virussen en bacteriën.

De scanresultaten geven aan op welke gebieden je gezondheid verstoord is. Met behulp van de miHealth en de juiste Infoceuticals kunnen deze verstoringen gecorrigeerd worden.

In deze korte video’s wordt uitgelegd hoe het NES Health systeem werkt:

Bij welke klachten kan het helpen?

De NES Health therapie (Gezondheids-scan plus behandeling met de miHealth en Infoceuticals) kan helpen bij een breed scala aan gezondheidsklachten:

 • Fysieke klachten zoals maag- en darmproblemen, spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheid, allergie, exceem, hartritmestoornissen, luchtweginfecties, auto-immuunziektes
 • Mentale klachten zoals geheugenproblemen, concentratieproblemen, add/adhd, belemmerende overtuigingen, negatieve gedachtepatronen
 • Emotionele klachten zoals angsten, depressie, nervositeit, minderwaardigheid, overmatige boosheid of verdriet

Waarom kan het bij zoveel verschillende klachten helpen?

NES Health heeft ontdekt dat de kern van al dit soort klachten wordt veroorzaakt door afwijkingen en blokkades in het Human Body Field (HBF), dat werkt als een besturingssysteem voor het hele lichaam. Het menselijk lichaam is normaal gesproken in staat zichzelf te onderhouden, maar aanhoudende invloeden van bijvoorbeeld verontreinigende stoffen, elektromagnetische straling, micro-organismen of emotionele problemen kunnen in het menselijk lichaam verstoringen veroorzaken. Deze verstoringen zullen vroeg of laat tot gezondheidsklachten leiden.

Dus het lichaam raakt uit balans (door wat voor oorzaak dan ook), en dan ontstaan er klachten. We gaan niet de klachten aanpakken, de klachten zijn immers het gevolg van de verstoringen in het HBF. We gaan de oorzaak aanpakken: de Gezondheids-scan maakt inzichtelijk op welke gebieden jouw gezondheid verstoord is en in welke volgorde dit het beste kan herstellen. Met behulp van de miHealth en de Infoceuticals krijgt het lichaam ondersteuning waar dit het meeste nodig is, en kunnen de verstoorde energieprocessen in je lichaam zich herstellen. Hierna kunnen je gezondheidsklachten snel verbeteren.

De NES-behandeling kan echter geen medische zorg vervangen, bij ernstige klachten dien je eerst een arts te raadplegen.

Voor wie is het geschikt?

Vooral mensen met ‘vage’ klachten, waar de huisarts geen raad mee weet, kunnen baat hebben bij een NES behandeling. Dat soort klachten heeft vaak te maken met disbalansen in het lichaam, veroorzaakt door bijvoorbeeld teveel stralingsbelasting of een opstapeling van gifstoffen of door overmatige stress. Door het lichaam weer in balans te brengen zullen deze klachten in veel gevallen verminderen of verdwijnen.

Een NES-behandeling is ook zeer geschikt voor kinderen: zowel de scan als de behandeling met de miHealth gaan snel, doen geen pijn en zijn niet belastend voor het lichaam. Daarnaast zijn de Infoceuticals neutraal van smaak. Kinderen krijgen een aangepaste lage dosering.

NES Health therapie is ook heel geschikt als preventie tegen ziekte of om optimale gezondheid te creëren. Ieder mens balanceert continu tussen ziekte en gezondheid. Verstoringen in het Human Body Field zijn al te constateren voordat er symptomen zijn.

Vele duizenden mensen over de hele wereld hebben positieve veranderingen ervaren dankzij NES Health therapie waaronder: verbeterde gezondheid, diepere slaap, meer energie, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van de huid, verbeterde bloedsuikerspiegel, grotere mentale helderheid, grotere emotionele stabiliteit, beter bestand zijn tegen stress, vermindering van pijn en ongemakken.

Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling bij een arts of specialist? Dat is geen probleem: de Gezondheids-scan, de miHealth en de Infoceuticals hebben geen invloed op de werking van reguliere behandelingen of medicijnen. NES Health therapie werkt ook prima in combinatie met andere therapieën zoals bijvoorbeeld homeopathie, shiatsu, acupunctuur of osteopathie.

Ja ik wil graag meer informatie of een afspraak maken

 • 0561 - 61 60 96
  www.sananova.nl
  • KvK-nummer: 01140890
  • AGB praktijkcode: 90-51036
  • AGB Zorgverl.code.: 90-042249