Klachten herstellen met de NES miHealth
NES miHealth
De miHealth is een apparaat dat het zelf genezend vermogen van het lichaam activeert. De miHealth is ontworpen om energiestagnaties en blokkades in je lichaam op te ruimen. De miHealth bevat een groot aantal voorgeprogrammeerde functies, die naar behoefte zijn aan te passen om je energieniveaus en je totale functioneren te verbeteren. De miHealth is uniek en zeer geschikt om zowel chronische als acute klachten aan te pakken. De Gezondheids-scan geeft aan welke miHealth functies voor jou van belang zijn. Door deze toe te passen wordt tijdens het consult alvast een begin gemaakt met het herstel van jouw Human Body Field. De behandeling met de miHealth zorgt ervoor dat je lichaam optimaal wordt voorbereid op het gebruik van de NES Infoceuticals, waardoor deze nog effectiever zullen werken. Twee korte video’s met meer uitleg over de miHealth:
Kort consult miHealth
Bij specifieke klachten kun je ook voor een los (kort) miHealth-consult komen. Dit kan goed werken voor het herstel van spier- en gewrichtsklachten en allerlei soorten pijnklachten. Het kan ook zorgen voor een versneld herstel van sport blessures en botbreuken en een sneller herstel na zware fysieke inspanning. Ook moeilijk te bereiken plaatsen in tape of gips, zeer pijnlijke plaatsen of inwendige klachten kunnen we hiermee aanpakken. De behandeling is pijnloos, je zal hooguit zachte tintelingen ervaren, en na de behandeling voel je je over het algemeen ontspannen. In de topsport wordt de miHealth al met succes toegepast: onder andere het Nederlands Shorttrack team, de medische staf van Sc Heerenveen en Cambuur, de Duitse voetbalclub Hamburger SV en het complete Hongaars Olympisch team maken gebruik van de miHealth en hebben er zeer positieve ervaringen mee.
Consumenten versie
Er is ook een consumenten versie van de miHealth te koop waarmee je jezelf thuis kan behandelen. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen.

Ja ik wil graag meer informatie of een afspraak maken

  • 0561 - 61 60 96
    www.sananova.nl
    • KvK-nummer: 01140890
    • AGB praktijkcode: 90-51036
    • AGB Zorgverl.code.: 90-042249